HTML

Bevállalod?

A litera nyári szerelmesnovella-pályázata.

IMPRESSZUM

Nagy Gabriella és Szekeres Dóra projektfelelősök – Litera - az irodalmi portál

Kapcsolat:

szerelemliget@gmail.com

litera@litera.hu

Friss topikok

2009.08.20. 23:42 szerelemliget

Dislexikon: 6.55

Címkék: 2009 művek dislexikon

A szerelem beállta 6:55. Slampos kislány lépett hozzám. Rövid, csipkézett haja volt, válla nyártól fénylett, a combja láttán összefutott a nyál a számban.

A beálló vonatokból emberek csapódtak az arcomba, bőröndkerekek szlalomoztak az összetaposott csikkek között. Sok mindenre fel voltam készülve, de ez az expressz szerelem váratlanul ért.

Felhúztam a lábam, hogy odaférjen a pad másik végére. Nem értettem, miért mellém akar ülni, volt ott lakatlan pad, nem is egy. Elhelyezkedett, előhalászta füléből a bogyókat, keresztülhúzta a pólóján, összesodorta a kábelt és a kistáskájába gyömöszölte a gombócot. Biztosan beszélgetni akar – gondoltam.

Galamb szállt a lábához, ütemesen csipkedte az ínycsiklandó betondarabokat. A körmei itt-ott betöredeztek, a tangapapucs felgyűrte a bőrt, mégis ellenállhatatlanul csapódott apró kislábujja a többiekhez. A köztünk lévő csendet a pályaudvar zsibongása töltötte be. Egyelőre egyikünk sem akarta megtörni.

Cigarettát vett elő egy kopott, sárga fémdobozból, végignyalta, de nem gyújtotta meg. Várt. Nehezemre esett, hogy ne bámuljam. Mikor rátévedt a szemem, rögtön rajtakapott, ahogy a mell és a hónalj találkozásának ráncait tapogatom le éppen, és elnyomom magamban a késztetést, hogy valami baromsággal indítsak egy röhejesen komolytalan beszélgetést. Hallgass – mondta ellentmondást nem tűrően a szeme, és én hallgattam rá.

Ahogy múltak a percek , egyre inkább kiválasztottnak éreztem magam, nőtt az önbizalmam, több forgatókönyv lejátszódott bennem, hogy fogom megszólítani, mit válaszol, felmegyünk hozzánk, előveszem a napok óta a hűtőben álló édespezsgőt, aminek kinevetjük az ízét, félrészegre isszuk magunkat, szeretkezünk a kanapén, a fotelben, a konyhaasztalon, beülünk a kádba, és elmeséljük egymásnak, honnan szereztük a testünkön éktelenkedő hegeket, ami újra egymás testébe vezet minket.

Megtalálta az öngyújtót, rágyújtott. Automatikusan a mellére koncentráltam, és élveztem, ahogy az első slukktól apróra keményedett mellbimbók kirajzolódnak a felsőjén. A lábait egymásra rakta, elégedetten hátradőlt, csak a szája szegletében engedte ki lassan a füstöt. Habár minden idegszálam vele volt elfoglalva, oldódott bennem a feszültség, a görcsös vágy a látvány élvezetévé szelídült. Egész testtel felé fordultam, eldobta a csikket, illatos kezei kötzé fogta az arcomat, egy gyors csókot nyomott a számra, és azt mondta: Jó volt veled! – majd elviharzott.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemliget.blog.hu/api/trackback/id/tr771326574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ódon Ödön 2009.08.22. 16:04:37

Ez üdítő volt. :-) Féltem, hogy nagyon szörnyű lesz a lány a végére, de mértéktartó maradtál. Viszont a címmel valahogy nem kellene viccelődni, és magyarázni a helyzetet, valamifelé terelni az olvasót is felesleges, majd kitalálja az magának az okokat, és még csak nem biztos, hogy az lesz a legjobb közülük, amit eredetileg elképzeltél...

DIY 2009.09.03. 17:31:36

Tangapapucs? Mindig tanul valamit az ember :)

"illatos kezei kötzé fogta"
Nikotintól sárga ujjaival? Finnyás vagyok, simán lerúgnék bármilyen dohányost - akármennyire keltette fel előtte az érdeklődésemet - a padomról, ha rágyújt. Csókkísérletnél le is hányom. Mér nem répát rágcsált inkább? :)

Anez 2009.09.07. 13:07:36

valami iszonyú lassú kántri szóóólt:) leengedett ablaknál:)

dislexikon 2009.09.08. 11:10:54

akárhányszor olvasom Ódon Ödön kommentjét, nem bírok rájönni, miért vicceltem a címmel, és hogyan terelem az olvasót a 6.55-tel. magyarázatért könyörgöm. köszke
süti beállítások módosítása