HTML

Bevállalod?

A litera nyári szerelmesnovella-pályázata.

IMPRESSZUM

Nagy Gabriella és Szekeres Dóra projektfelelősök – Litera - az irodalmi portál

Kapcsolat:

szerelemliget@gmail.com

litera@litera.hu

Friss topikok

2009.09.03. 12:58 szerelemliget

Folytatódik a közönségszavazás! 3. forduló!

Címkék: szavazás 2009 művek

Elindult a Bevállalod? - A litera az Olvasóliget programsorozat keretében indított egypercesnovella-pályázatának közönségszavazása, amely a beérkezett pályázatok nagy száma miatt többfordulós lesz. Az első és a második forduló után most kis késéssel itt van a harmadik forduló, amiben a fennmaradó kicsit több mint hetven pályaműre lehet szavazi szeptember 3-tól 8. éjfélig.  

Az első és a második fordulóban a legjobb 10-10, míg a harmadikban a legjobb 15 novella jut be a döntőbe.

Tehát itt vannak a harmadik forduló novellái, tessék kattintani, nyerjen a legjobb! (Fontos: A szavazás dobozának alján lévő nyíllal lehet lefelé menni a további címekért!)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemliget.blog.hu/api/trackback/id/tr371357318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vagabonda2 2009.09.06. 09:35:01

Kár, hogy nem került rá minden pályamű a szavazási listára... nem mintha mindenkit kommentelnének, vagy mindenkire szavaznának, de azért az ember kíáncsian várja... hátha..így több hónap után... :( csalódtam...

tóanyó 2009.09.08. 11:06:05

Tehát itt vannak a harmadik forduló novellái, tessék kattintani, nyerjen a legjobb! (Fontos: A szavazás dobozának alján lévő nyíllal lehet lefelé menni a további címekért!)

HOL???

DIY 2009.09.08. 18:01:23

A végső eredményhirdetés most szombaton lesz? Érdekes ötlet. Talán, ha nem csúsztak volna a 3. fordulóval. Ez így nagyjából azt mutatja, hogy leszarják az egészet.

litera.hu/hirek/olvasoliget-zaro

"Szeptember 12-én 17 órától kerül sor az Olvasóliget programsorozat zárórendezvényére a margitszigeti Holdudvarban. Vendégünk: Darvasi László és Parti Nagy Lajos. Kérdez: Zelki János. Itt osztjuk ki a Bevállalod? novellapályázat díjait is."

sello 2009.09.09. 12:11:27

Igen, leült kicsit ez az egész. De 11-e délután is meg lehet kezdeni a zárótűzszerű szavazást, az esetlegesség így is, úgy is elkerülhetetlen és garantált...
süti beállítások módosítása