HTML

Bevállalod?

A litera nyári szerelmesnovella-pályázata.

IMPRESSZUM

Nagy Gabriella és Szekeres Dóra projektfelelősök – Litera - az irodalmi portál

Kapcsolat:

szerelemliget@gmail.com

litera@litera.hu

Friss topikok

2009.08.14. 13:56 szerelemliget

Bereczkiné Rébb Terézia: Hipermarket

Címkék: 2009 művek bereczkiné rébb terézia

A nő karcsú volt és rendkívül csinos. A kétgyerekes negyvenesek között pompás példánynak számított .Öltözködése szolídan szexi , frizurája tökéletes , egész külseje rendkívül ápolt .Többen megfordultak utána , mikor húszéveseket megszégyenítő, formás lábaival végigvonult a fűszeres polcok között .Ő összevont szemöldökkel kiválasztott néhány tasakot , majd a tészták felé vette az irányt....
...Oregano , babérlevél megvan ,durumtészta kell és hús...aztán majd megint nem eszik otthon senki...házi kolbászt is néznem kell a "nagyságos úrnak"...a kutyatápot el ne felejtsem , ...a kutya legalább örül , ha hazamegyek ,ő legalább szeret , ha viszek tápot , ha nem ,...nem igazságtalanság a sorstól, hogy sok csúnya nőt mennyire kényeztetnek , mint azt az egyszálbelűt a kasszánál , a férje még meg is csókolja (?)...rám pedig a kutya se néz ...tészta , tészta , tészta ... a mosószer is fogyóban ...engem talán nem lehet szeretni ? ...durumspagetti ...ez az !
Ebben a pillanatban valami a tésztáspolc fölé vonzotta a figyelmét , fölnézett körülbelül szemmagassságba : egy férfi - jóképű negyvenes - fejbicenntéssel üdvözölte , mint régi ismerőst és eközben finoman mosolygott őreá .
A nő kissé zavartan , mint aki előbb az emlékeiben kutat , ismeri-e az illetőt vagy sem , szintén biccentett , majd elindult a húsos hűtők irányába . A férfi a polc másik oldaláról , ugyanoda tolta a bevásárlókocsiját . A csomagolt darálthúsoknál találkoztak . A nő szemlesütve válogatni kezdett az egyforma csomagok között .
- Bocsásson meg , hogy így letámadom ! Tudom , a helyszín nem a legmegfelelőbb...tudja az előbb az volt a benyomásom , hogy ismerem valahonnan...
- Nem hinném , hogy ...
- Nem , valóban nem találkoztunk , de én ezt a szimpátiát így , első látásra egész másnak tudnám be , mint futó ismeretség emlékének...
-Tessék ? - a nő értetlenül bámult .
-Kérem , engedje meg , hogy meghívjam egy kávéra !
-Most sietek , mert főznöm kell .- mondta a nő , s közben végigszaladt a tekintete a férfin . Észre sem vette , hogy magában "pontozza". Ruha elegáns , elég drága , cipő márkás , makulátlan...
-Akkor nem most , hanem , amikor Önnek megfelő, ...adok egy névjegykártyát . - A férfi kinyitotta autóstáskáját . " Drága bőrtáska ."- gondolta a nő és mint halvány fuvallat végigszaladt rajta egy érzés : -" ...és milyen szimpatikus keze van !" Kérem , hívjon fel , ha van rám egy kis ideje...!-mondta a férfi a kártyát nyújtva. - Ilyen találkozás... egyszer van...Viszlát . Várom a hívását !
A nő hazament , kipakolta a bevásárolt holmit , kezet mosott , feltette főni az ételt , a többi holmit a kicsomagolta és a helyére tette. Az egyik nylon tasakból kihullott a számla és egy kártya , mindkettőt a szemétbe dobta , a nylont összehajtogatva eltette .
Ekkor az emeletről leviharzott egy kis yorki .Örült a gazdinak , ugrált , csóvált , nyalakodott boldogan .
- Szia , hello , hát most ébredtél fel ? Mit hoztam neked ? - beszélt a nő a kutyához .- Te legalább örülsz nekem . - felbontott egy ízlésesen csomagolt kutyakolbászt és a kiskutya elé tette .
Mosolyogva nézte , amíg eszik s közben leült az asztalhoz és elővette az előző heti NŐK LAPJÁ-t .
Végiglapozta , a horoszkópnál megállt : - Mit ír a szűznek ? "Ez a hét a szerelemé , ez a szép érzés dominál .Legyen résen , a héten karmikus találkozásban lesz része , ami megváltoztathatja egész életét !
A találkozás sorsszerű , a döntés az öné!..."- bla ..bla..és akkor felébredünk , igaz Blöki , te legalább szeretsz engem ! - mondta a kutyának s megcirógatta a frissen nyírt fejecskét.
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemliget.blog.hu/api/trackback/id/tr161309202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diamond girl 2009.08.17. 17:28:28

Jó stílusú, kedves írás.Tetszett.

kondrakati 2009.08.27. 13:17:49

Nagyon tetszett ez az írás!
süti beállítások módosítása