HTML

Bevállalod?

A litera nyári szerelmesnovella-pályázata.

IMPRESSZUM

Nagy Gabriella és Szekeres Dóra projektfelelősök – Litera - az irodalmi portál

Kapcsolat:

szerelemliget@gmail.com

litera@litera.hu

Friss topikok

2009.08.26. 15:46 szerelemliget

Folytatódik a közönségszavazás! 2. forduló - ITT SZAVAZZ!!!

Címkék: pályázat 2009

Elindult a Bevállalod? - A litera az Olvasóliget programsorozat keretében indított egypercesnovella-pályázatának közönségszavazása, amely a beérkezett pályázatok nagy száma miatt többfordulós lesz. Az első fordulóban a blogon publikálásra kerülés sorrendjében a legkorábban publikált novellától indultunk, most a második ötven pályaműre lehet szavazni augusztus 26-tól augusztus 30. éjfélig.

A harmadik fordulóban a maradék 70 novella áll a megmérettetés elé. Az első és a második fordulóban a legjobb 10-10, míg a harmadikban a legjobb 15 novella jut be a döntőbe.

Itt vannak a második forduló novellái, tessék kattintani, nyerjen a legjobb! (Fontos: A szavazás dobozának alján lévő nyíllal lehet lefelé menni a további címekért!)


 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerelemliget.blog.hu/api/trackback/id/tr1001340024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sello 2009.09.01. 08:17:44

Mikor lehet végre a 3. körre szavazni?????? Olvassuk-olvassuk a szövegeket és... véleményt is nyilvánítanánk, de a szerkesztők, hmmmm... most nyaralnak??????

Egrego 2009.09.01. 23:03:24

@sello: Egyet kell, hogy értsek Veled... Főleg azért, mert így a 3. fordulóban szereplő írások szerzőivel szúrnak ki. A figyelem lankad és potenciális szavazóktól esnek el a pályázók... Ez eléggé sajnálatos a szerkesztőség részéről...

offero 2009.09.01. 23:15:49

Olvasó, aki a legjobban tudja
könyvesbálban szó nélkül befoghatja
önmaga tagadását nem szereti
így gazsághoz arcát i-re cseréli

sello 2009.09.02. 08:07:37

Ha ez most vers volt, tedd fel a hadd szóljonra; ha meg ezzel a több száz éves poénnal adtál választ posztmodern Sybillaként, hozzad elő gyorsan az alatheia-léthe párhuzamot is, úgy talán hitelesebb a szerep:)))
Ha meg ez megvalósult becsületsértés lenne, lehetnél konkrétabb, mert nehéz dekódolni, hogy mi a fene bajod van az olvasói szereppel vagy a tájékoztatást kívánó attitűddel, válaszolnod kell rá hivatalból?

DIY 2009.09.02. 09:30:02

@csücs: Hol a 3. forduló? Jó kérdés. De a pozitív oldalát is lehet nézni (jobb híján): addig még több ismerőst lehet mozgósítani, kinyitnak az iskolai számítógéptermek, napozás helyett hátha többet olvasnak az emberek.

annakurosawa 2009.09.03. 14:23:38

Ti tényleg azt hiszitek, hogy itt senki nem szavaz önmagára, akár 50x is?

Nekem összességében tetszett volna. A téma nem túl eredeti, de számtalan lehetőséget kínál, és akadt rá pár nagyon is érdekes megoldás. Aztán elkezdődött: szanaszét csúszott postok, ellenőrizetlen közönségszavazás, minimális kritika, inkább az önfényezés dominál.

És így már csak maszturbációnak tartom - bevállalva.

DIY 2009.09.03. 15:02:58

Mi a cél, persze? "Döntőbe" jutni és így valami ismertséget szerezni (a litera révén)? Ha rossz a mű, így csak kinevetteti magát a szerzője. Visszajelzéseket kapni? Inkább, bár ahhoz meg praktikusabb saját blogot.
Remélem, senki nem szavaz önmagára (csak egyszer:), de egy közönségszavazásnál természetesen(!) bármi lehet, amit nem akadályoznak meg.
A nyereménynek ígért könyvcsomag, gondolom, a legutolsó szempont :) :(

Pál Sándor 2009.09.03. 17:36:17

Az az igazság, hogy ha valaki nem hacker, szóval nem tudja megváltoztatni az ípécímét, akkor maximum (egy gépről legalábbis) csak egyszer tud magára szavazni. Azt meg nem hinném, hogy elmenne ötven helyre, hogy kattinthasson egyet. Itt az nyer, illetve az jut be a döntőbe, aki jobban promótálja, reklámozza, hirdeti magát; magát a pályázatot, meg a művét. Egyszerű dolgokra gondolok: közösségi oldalak, fórumok, stb. Azt például viszont elég érdekesnek tartom, amikor megnézem a szavazás állását, meg utána három órával is, és valaki, akinek előtte volt 10, már több mint 100 (!) szavazatnál jár. Ez azért eléggé érdekes. Kapcsolatrendszer, sok iwiw-ismerős? Nem tudom. Csak annyit, hogy én már avval boldog vagyok, hogy harmincvalahány (31?) szavazattal ott vagyok a döntőben, az első tíz meg kábé már az álom kategóriája.

bujosgabi 2009.09.04. 10:43:45

Nagyon tetszik az írásod Ágota. Még nem jöttem rá, hogy lehet szavazni, de ami késik nem múlik...:))) Csak így tovább!!! Gabi

tokyka 2009.09.04. 20:23:25

@Pál Sándor: Csak az a baj az ilyen szavazással, hogy nem a mű a lényeg, hanem kinek hány ismerőse van, vagy mennyire ért a számítógéphez. Egyébként ez a probléma már máshol is előfordult, ezért jó, ha független zsűri.

Dihane 2009.09.05. 10:20:16

A továbbjutott művek között mi vagy ki fog dönteni? Ott is közönségszavazás lesz? Vagy végre lesznek hozzáértő emberek, akik elolvassák azt a pár művet és igazságosan helyezik őket?
süti beállítások módosítása